افزونه جلالی را نصب کنید. 1 جماد أول 1446 Saturday, 2 November , 2024
0
زهرا شریف‌زاده؛

رسانه باعت و بانی جنگ‌های صهیونیستی است

  • کد خبر : 2869
  • 08 آبان 1403 - 13:27
رسانه باعت و بانی جنگ‌های صهیونیستی است
کارشناس روابط بین‌الملل گفت: عملیات‌های متفاوتی در طول تاریخ رژیم صهیونی رخ داده است که تاثیر حکم‌فرمایی رسانه‌ای و استفاده به‌عنوان یک ابزار جنگی در آن مشهود است.

به گزارش ثاقب آنلاین؛ زهرا شریف‌زاده در نشست بصیرتی «جنگ‌های رسانه‌ای پایه» با اشاره به نقش رسانه‌های اجتماعی در جنگ غزه و لبنان، اظهار کرد: پلتفرم‌ها به‌سرعت اطلاعات را منتقل می‌کنند و این در محیط‌های جنگی برای افراد بسیار اهیمت دارد.

وی با بیان اینکه رسانه‌های اجتماعی در بیان صدا، اخبار و به‌روزرسانی‌ها و برانگیختن احساس همدردی مردم با یکدیگر در جنگ رژیم صهیونی با فلسطین و غزه نقش مهمی ایفا کرده است، گفت: خبرنگاران در جبهه نظامی نقش ویژه‌ای دارند و به حقیقت شاهدان عینی جنگ هستند.

کارشناس روابط بین‌الملل افزود: درحال حاضر خبرنگاران از طریق رسانه‌های اجتماعی، اخبار جنگ را به‌صورت آنی منتشر می‌کنند.

شریف‌زاده با بیان اینکه در تاریخ قیام‌های عربی نیز از شبکه‌های اجتماعی به‌عنوان یک ظرفیت‌ مهم استفاده شده است، تصریح کرد: در آن تاریخ اخبار جعلی به‌سرعت منتقل شدند و روایات و تبلیغات اشتباه به مخاطب اعلام می‌شد و مخاطب نیز این روایت‌ها را دنبال می‌کرد و علاقه‌مند به همراهی با این تبلیغات بود.

وی بیان کرد: در تبلیغات و روایت‌های کذب، پلتفرم‌ها به‌خصوص اینستاگرام نقش تاثیرگذار و عمیقی داشته‌اند.

کارشناس روابط بین‌الملل اضافه کرد: در جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه و لبنان، کشور فلسطین و لبنان ابتدا مثل ایران وبلاگ‌نویسی خود را داشت و از این طریق سعی در تاثیرگذاری داشت؛ البته با این تفاوت که این وبلاگ‌ها در فلسطین به زبان انگلیسی منتشر می‌شد تا در سطح بین‌المللی تاثیرگذار باشد.

شریف‌زاده با بیان اینکه در تاریخچه استفاده از رسانه‌های اجتماعی، گروه‌های مقاومت از طریق پتلفرم توییتر یا همان x فعالیت می‌کردند، اعلام کرد: رژیم صهیونی در جنگ علیه حزب‌الله، اداره اطلاعات ملی را برای کنترل اخبار و ارائه تبلیغات و روایت‌ها تاسیس کرد و یک کارزار اطلاعاتی بزرگی را با ترکیب رسانه‌های سنتی و دیپلماتی ارائه داد و در این کارزار خبرنگاران خارجی نیز حق استفاده نداشتند؛ زیرا کنترل و پایش بالایی روی این طرح حاکم بود.

وی ادامه داد: حتی در یک زمان این اداره، دانشجویانی را استخدام کرد تا ارائه مطالب مثبتی راجع‌ به صهیون‌ها منتشر کند و جنگ را توجیه‌پذیر ارائه کند و وبلاگ‌ها این‌چنین در تسخیر رسانه‌ای قرار گرفت؛ اما در آن سو نیز حماس تصاویر مختلف خود را از طریق یوتیوب منتشر می‌کرد.

کارشناس روابط بین‌الملل گفت: از جمله عملیات‌هایی که تاثیر عمیق رسانه‌ای بر آن حکم‌فرما بود عملیات سرب گداخته بود که در سال ۲۰۰۲ با حاکمیت رسانه‌ای صهیون‌ها طرح‌ریزی شد.

شریف‌زاده اظهار کرد: عملیات‌های متفاوتی در طول تاریخ صهیونی رخ داده است که تاثیر حکم‌فرمایی رسانه‌ای بر آن مشهود است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://saghebonline.ir/?p=2869

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.